Maak optimaal gebruik van zoekmachine optimalisatie

Om meer bezoekers te krijgen via zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd, Search Engine Optimization) zijn er verschillende zaken die van belang zijn.

Het leuke van zoekmachine optimalisatie is dat mensen je website vinden, zonder dat je hier geld aan kwijt bent. Het gaat om zogenoemde organische bezoekers, bezoekers die je website vinden via een zoekmachine. Factoren die meespelen bij zoekmachine optimalisatie zijn de content die op de website staat, websitetechniek en linkbuilding. Door deze aspecten te optimaliseren, komt je website hoger in zoekmachines zoals Google te staan en komen er dus meer bezoekers op de website.  Bij het ontwerpen van websites en het schrijven van teksten houden we hier dan ook altijd rekening mee. Zo wordt jouw website volledig SEO proof.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie precies?

De meest gebruikte zoekmachine is Google, zij hebben ook het meest uitgebreide algoritme voor het keuren van websites. We kijken dus vooral naar wat Google van een website verlangt. En zij willen de mensen die hun zoekmachine gebruiken de beste resultaten laten zien. Teksten die dus goed aansluiten op de ingevoerde zoekwoorden en bijvoorbeeld een overzichtelijke website. Goed gevonden worden in de zoekmachines is een totaalpakket van veel verschillende stappen. Bij J Websolutions helpen we graag om jullie website bovenaan in de zoekresultaten te laten eindigen.

Sterke content voor een toppositie

De content die wij leveren is geschreven voor de bezoekers en leest fijn weg. Pakkende teksten waarin we subtiel de zaken verwerken waar Google waarde aan hecht. In de teksten verwerken we subtiel de zoekwoorden waar je op gevonden wil worden.

Een betrouwbare indruk met linkbuilding

Als jouw website op meerdere betrouwbare websites vermeld wordt, is dat voor Google een teken dat het om een goede website gaat. We zorgen op een natuurlijke manier voor relevante linkbuilding.

Technische SEO

Google houdt van nette websites. Overzichtelijk voor de gebruiker, een goede structuur en ook aan de achterkant moeten alle broncodes et cetera makkelijk te lezen zijn voor Google. Technische SEO is één van de belangrijke aspecten van een hoge positie in de zoekresultaten en hier besteden wij dan ook volop aandacht aan.

 Activiteit op Social Media

De activiteit van je bedrijf op Social Media is belangrijk voor Google. Daarnaast genereer je meer bekendheid voor je bedrijf en kunnen mensen het bedrijf via meerdere kanalen vinden. We helpen graag met het uitdenken van een social media strategie en het vormgeven van je accounts.

 

Met al deze stappen samen zorgen we voor een optimale zoekmachine optimalisatie van jouw website.

×
×

Winkelmand