Bij J Websolutions kan je terecht voor een uitgebreid pakket aan diensten rondom de bedrijfswebsite. We bieden een totaalpakket aan digitale diensten. We nemen uitgebreid de tijd om niet alleen de perfecte website te ontwerpen, maar ook voor de zaken hieromheen. Door onze uitgebreide specialisatie kunnen we onze klanten veel verschillende diensten aanbieden.

Een persoonlijke benadering

Het contact met onze klant is voor ons het belangrijkste aspect in het werk. Zo houden we onze klant altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen en denken we graag mee met alle verschillende keuzes in het proces.

Focus op de eindgebruiker

Een goede website is aantrekkelijk om te zien en het zoeken van een bepaalde pagina moet moeiteloos gaan. Bij het ontwerpen van de website houden we daarom altijd de gebruiker centraal. Is de website overzichtelijk voor de gebruikers? Zijn alle pagina’s op logische wijze te vinden? Eén en ander hangt natuurlijk ook van de doelgroep van het bedrijf af. En uiteraard speelt het design een belangrijke rol. Een website van J Websolutions heeft gegarandeerd een aansprekend uiterlijk.

Creëer een sterk merk

Bouwen aan de online zichtbaarheid van een bedrijf is belangrijk. We begrijpen dat alleen het beste goed genoeg is voor onze klanten. Vanzelfsprekend leveren wij hoge kwaliteit en unieke ontwerpen om online een sterk merk neer te zetten. Ook een herkenbaar logo speelt hier een belangrijke rol in. En natuurlijk stoppen we niet voordat onze klant volledig tevreden is.

Hulp op alle gebieden

Onze teamleden zijn gespecialiseerd in veel verschillende aspecten. Naast het ontwerpen van een website, helpen we op diverse maken met zoekmachine optimalisatie, waaronder het schrijven van pakkende teksten. Als team blijven we onszelf continu bijscholen, zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Daardoor kunnen we altijd optimale service bieden.

Hoe werken wij?

Voordat je een bedrijf inschakelt voor het ontwerpen van een website of een andere online dienst, is het natuurlijk fijn om te weten hoe zij te werk gaan. Daarom lichten we hier kort ons stappenplan toe. Het doel van onze werkzaamheden? Een mooi product leveren voor tevreden klanten!

Wensen in kaart brengen

Het eerste deel van de samenwerking is direct ook één van de belangrijkste. Het gaat hierbij namelijk om het in kaart brengen van de wensen van onze klanten. Wat vinden jullie als bedrijf belangrijk? Daarnaast voeren we een branche analyse uit, zodat we precies weten welke zaken belangrijk zijn. Uit dit alles volgt een uitgebreid plan wat we uiteraard in samenspraak voltooien.

Aan de slag

Is het plan compleet, dan gaan we aan de slag. Tijdens de ontwikkeling van de website houden we contact. We melden het als er nieuwe ontwikkelingen zijn en vragen goedkeuring voor het doorvoeren van nieuwe aspecten. Is alles gereed, dan testen we eerst uitgebreid alle functies. Werkt alles naar behoren? Dan is de website klaar voor lancering.

De lancering van de website

Is onze klant volledig tevreden over het design en de werking van de website? Dan gaan we over tot lancering. Uiteraard houd het na het lanceren niet op. We testen uitgebreid of alle functies werken en zijn natuurlijk bereikbaar voor vragen. Ook het onderhoud van de website is bij ons in de juiste handen. Zo nemen we onze klanten graag alle zorgen uit handen.

×
×

Winkelmand