webdesign

Webdesign draait met name om het uiterlijk van een website. Het vormgeven van de banners op een website, het kiezen van de kleuren, het lettertype wat gebruikt wordt. Dit alles valt onder het webdesign van een website. Maar tegenwoordig wordt het begrip webdesign steeds breder gebruikt. Het draait niet alleen om de visuele aspecten van het ontwerpen van een website, ook de technische kant van het verhaal wordt hierbij genoemd. Ook bij J Websolutions kan je terecht voor zowel de visuele als de technische aspecten van webdesign. We ontwerpen zowel de voorkant van de website als de achterkant.

Zoekmachine optimalisatie

Om meer bezoekers te krijgen via zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd, Search Engine Optimization) zijn er verschillende zaken die van belang zijn.

Het leuke van zoekmachine optimalisatie is dat mensen je website vinden, zonder dat je hier geld aan kwijt bent. Het gaat om zogenoemde organische bezoekers, bezoekers die je website vinden via een zoekmachine. Factoren die meespelen bij zoekmachine optimalisatie zijn de content die op de website staat, websitetechniek en linkbuilding. Door deze aspecten te optimaliseren, komt je website hoger in zoekmachines zoals Google te staan en komen er dus meer bezoekers op de website.  Bij het ontwerpen van websites en het schrijven van teksten houden we hier dan ook altijd rekening mee. Zo wordt jouw website volledig SEO proof.

Linkbuilding

Linkbuilding is het plaatsen van relevante links naar een website, waardoor zoekmachines die website hoger plaatsen in de zoekresultaten. Als veel relevante websites een link naar een website plaatsen, denkt Google: blijkbaar is dit een website van hoge kwaliteit. Daarom is linkbuilding een belangrijke factor in het behalen van een hoge positie in Google. Eerder is deze manier vaak misbruikt, er werden websites in het leven geroepen die alleen maar draaiden om backlinks. Tegenwoordig let Google hierop en delen ze zelfs straffen uit als er veel backlinks op een spammy manier worden gebruikt. Daarom is het plaatsen van goede backlinks op relevante websites belangrijk. Het zorgen voor de juiste backlinks is iets waar wij van J Websolutions bij kunnen helpen.

seo content

Het hebben van goede SEO content is een belangrijke voorwaarde voor een goede positie in Google. Google wil de gebruikers doorverwijzen naar websites die weten waar ze het over hebben. En daarom helpen wij naast het bouwen van een mooie website, ook met het creëren van SEO content van hoge kwaliteit. SEO content is content die voldoet aan de eisen die Google stelt aan teksten. Bijvoorbeeld door het juiste gebruik van de zoekwoorden waar jullie op gevonden willen worden en door de leesbaarheid van de tekst. Ook zaken als voldoende tussenkopjes, actief taalgebruik de lengte van de teksten is belangrijk.

Technische SEO

Eén van de diensten die wij bieden is het optimaliseren van de technische SEO van de website. Al tijdens het bouwen krijgen we hier direct mee te maken. Technische SEO omvat namelijk veel verschillende zaken. Het gaat om de volledige techniek aan de voor- en achterkant van de website. Want ook het technische aspect van de zoekmachine optimalisatie is van belang voor een goede positie in de zoekresultaten. We geven hier een kleine opsomming van de verschillende kanten van technische SEO en leggen uit wat dit voor jouw website betekent.

 

Structuur website

De structuur van een website is een belangrijke factor voor een goede plaats in de zoekresultaten. Het gaat hierbij om de fundering van je website. Staat deze fundering goed? Dan heb je een belangrijke stap gezet voor een goed vindbare website. Het gaat niet alleen om een goede structuur voor de bezoekers van de website, ook de zoekmachines zoals Google moeten de website goed kunnen doorzoeken. We leggen graag uit hoe J Websolutions helpt om een goede structuur van de website te creëren en daarmee een goed resultaat in de zoekresultaten.

Social media

Social media is een steeds meer gebruikt medium om meer bekendheid te genereren voor bedrijven. Het gebruik van social media neemt toe en je kan er veel verschillende groepen mee bereiken. Dit kan op verschillende manieren. Zowel via het maken van een eigen pagina en daar posts op plaatsen, als door het plaatsen van advertenties. Voor beide methodes is het van belang een goede methode te gebruiken. Het ongestructureerd plaatsen van posts op social media werkt vaak minder goed in het aantrekken van nieuwe klanten. Door onze ervaring kunnen we helpen hier een goed plan voor op te zetten. We helpen bij het plaatsen van sterke posts op social media en het vormgeven van advertenties.

Service en onderhoud

Na het ontwerpen van de website helpen we graag met het onderhouden van de website met ons service onderhoud. Want het ontwerpen is één, maar daarna moet het natuurlijk wel bijgehouden worden. Er zijn verschillende updates die uitgevoerd moeten worden en ook moeten teksten soms worden aangepast. Daarnaast moet een website natuurlijk altijd veilig zijn. Er zijn verschillende veiligheidsupdates die uitgevoerd moeten worden en dingen die gecontroleerd moeten worden. Wat er ook voor service onderhoud nodig is, bij J Websolutions helpen we je na het ontwerpen van de website graag verder op weg.

Logo ontwerpen

Een logo ontwerpen is een belangrijke stap in het opzetten van een bedrijf en het creëren van een sterk merk. Er zijn veel facetten verbonden aan het logo. Zo moet een logo herkenbaar zijn, je wilt immers dat mensen het aan jouw bedrijf gaan verbinden. Daarnaast moet het passen bij het bedrijf. Niet alleen qua kleur, maar ook qua vormgeving is het belangrijk dat het logo het bedrijf vertegenwoordigt. Ook wil je dat het logo past bij de huisstijl van het bedrijf. Tot slot is een goed logo natuurlijk uniek. Jouw bedrijf is uniek en ook jouw logo moet natuurlijk uniek zijn. Een goed logo heeft dus veel verschillende dingen in zich. Bij de logo’s van J Websolutions vind je al deze kenmerken dan ook terug.

×
×

Winkelmand