Na het ontwerpen van de website helpen we graag met het onderhouden van de website met ons service onderhoud. Want het ontwerpen is één, maar daarna moet het natuurlijk wel bijgehouden worden. Er zijn verschillende updates die uitgevoerd moeten worden en ook moeten teksten soms worden aangepast. Daarnaast moet een website natuurlijk altijd veilig zijn. Er zijn verschillende veiligheidsupdates die uitgevoerd moeten worden en dingen die gecontroleerd moeten worden. Wat er ook voor service onderhoud nodig is, bij J Websolutions helpen we je na het ontwerpen van de website graag verder op weg.

Periodiek onderhoud van de website

Websites hebben periodiek onderhoud nodig. Verschillende plugins moeten bijvoorbeeld regelmatig een update krijgen en ook de beveiliging van de website moet natuurlijk altijd op orde zijn. Zo moet er regelmatig worden gecontroleerd op virussen en hacks. Ook het maken van een periodieke back-up is belangrijk om bij een storing alle informatie te behouden. Daarnaast zijn door problemen soms pagina’s, of soms zelfs de hele website onbereikbaar. Tijdens deze periode kan je veel potentiële klanten mislopen. Heb je zelf geen tijd voor het onderhoud van de website, of niet de juiste kennis, dan nemen we deze zorg graag uit handen.

Hulp bij het doorvoeren van wijzigingen

Ook het doorvoeren van nieuwe wijzigingen kan veel tijd kosten. Bijvoorbeeld als de vereisten voor een goede vindbaarheid zijn veranderd en er teksten moeten worden aangepast. Maar ook als de lay-out toe is aan een update of als er pagina’s moeten worden toegevoegd. Moet er een kleine wijziging worden doorgevoerd, dan kan dat veel tijd kosten als je niet goed weet hoe het aangepakt moet worden. Omdat wij weten hoe de website in elkaar zit zijn veel wijzigingen zo doorgevoerd. Ook zijn er online continu nieuwe ontwikkelingen, waardoor er soms wijzigingen nodig zijn op de website. Wil je niet onnodig veel tijd kwijt zijn aan het onderhoud van de website? Denk dan aan ons service onderhoud.

Altijd bereikbaar voor vragen

Bij J Websolutions zijn we altijd bereikbaar voor vragen. Is er onduidelijkheid over een bepaalde functie op de website of moet er iets worden aangepast? We gaan voor je aan de slag en zorgen dat de website altijd goed functioneert. Ook voor het doorvoeren van bepaalde wijzigingen denken we graag mee en is ons werk pas klaar als jullie tevreden zijn. Zo kunnen jullie je bezig houden met het laten groeien van het bedrijf en zorgen wij dat de website draait als een zonnetje.

×

Winkelmand