24 hours computer service at your home!!! 

Wegens corona werken heel veel mensen thuis, wij hebben de vraag gehad of wij bij de mensen thuis kunnen komen in deze periode, daarom hebben wij onze services uitgebreid met thuis hulp of zakelijke hulp 24 uurs service, nu er mensen ook vaak in de nacht werken wegens corona dat de clubs en discotheken zijn gesloten, is er veel meer behoefte aan directe hulp, wij zijn op dit moment het enige bedrijf in Nederland die dit ook echt kan leveren wij kunnen in de volgende regio’s binnen een uur bij u thuis of bij u werk zijn, dat kan dag en nacht wij zijn op dit moment 24 uur geopend.  

j web solutions. computer repair

Noord-Holland

Zuid-Holland

Flevoland

Utrecht

Gelderland

Overijssel 

Voor de overige regio’s kunt u gewoon een aanvraag doen, maar het kan dat het langer duurt en de voorrijkosten hoger zijn. 

Dus is uw computer langzaam, of heeft u hardware problemen, start uw computer niet meer op, of heeft u computer onderdelen nodig, onze monteurs kunnen lossen al u problemen op. 

Onze start tarieven beginnen bij 165,- euro en mocht u nieuwe onderdelen nodig hebben stellen wij u direct op de hoogte, u kunt bij ons online betalen of pinnen aan de deur bij een van onze specialisten. 

De prijs die wij hanteren is een minimum 165 Euro, wij garanderen dat u probleem opgelost wordt! Bel ons op +316 32221118

 

×
×

Winkelmand