Het hebben van goede SEO content is een belangrijke voorwaarde voor een goede positie in Google. Google wil de gebruikers doorverwijzen naar websites die weten waar ze het over hebben. En daarom helpen wij naast het bouwen van een mooie website, ook met het creëren van SEO content van hoge kwaliteit. SEO content is content die voldoet aan de eisen die Google stelt aan teksten. Bijvoorbeeld door het juiste gebruik van de zoekwoorden waar jullie op gevonden willen worden en door de leesbaarheid van de tekst. Ook zaken als voldoende tussenkopjes, actief taalgebruik de lengte van de teksten is belangrijk.

Het juiste gebruik van zoekwoorden

Als je op een bepaalde term gevonden wilt worden, is het verleidelijk om deze term erg vaak te gebruiken in een tekst. Eerder werkte dit ook goed en kwam zo’n tekst dan hoog in de zoekresultaten te staan. Maar vaak ziet het er erg onnatuurlijk uit en deze teksten lezen ook niet erg lekker. Tegenwoordig is het algoritme van Google verandert en eindigen deze teksten juist niet meer hoog in de zoekresultaten. Wordt een bepaald woord onnatuurlijk veel gebruikt, dan eindigt je website juist lager in de zoekresultaten voor dit woord. Bij het schrijven van onze SEO-teksten houden we hier rekening mee en zorgen we voor een natuurlijk gebruik van de zoekwoorden. Ook helpen we je graag met het kiezen van de juiste zoekwoorden voor jullie organisatie.

Schrijven voor de bezoekers, niet voor de zoekmachines

Een ander kenmerk van goede SEO content is hoe de tekst geschreven is. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de leesbaarheid van de tekst. Soms ligt de aandacht zoveel op de zoekwoorden, dat de tekst niet erg fijn is om te lezen. Maar Google en jijzelf natuurlijk ook willen tevreden bezoekers, die op jouw website vinden wat ze zoeken. Daarom is het belangrijk dat een tekst allereerst goed geschreven is en fijn weg leest. Op de tweede plaats komt het goed toepassen van de zoekwoorden. Onze tekstschrijvers zijn ervaren schrijvers die weten hoe een goede tekst in elkaar zit. Daardoor creëren ze sterke content die ervoor zorgt dat bezoekers niet wegklikken, maar doorlezen en uiteindelijk kiezen voor jouw bedrijf.

Benieuwd naar onze SEO content?

Bij J Websolutions schrijven we sterke SEO content voor jouw website. Is het schrijven van teksten niet jouw vak en geef je ons de kaarten in handen? Dan kan je erop rekenen dat onze tekstschrijvers voor jou goede teksten schrijven, die fijn leesbaar zijn en natuurlijk met het juiste gebruik van de geschikte zoekwoorden.

×
×

Winkelmand