Een logo ontwerpen is een belangrijke stap in het opzetten van een bedrijf en het creëren van een sterk merk. Er zijn veel facetten verbonden aan het logo. Zo moet een logo herkenbaar zijn, je wilt immers dat mensen het aan jouw bedrijf gaan verbinden. Daarnaast moet het passen bij het bedrijf. Niet alleen qua kleur, maar ook qua vormgeving is het belangrijk dat het logo het bedrijf vertegenwoordigt. Ook wil je dat het logo past bij de huisstijl van het bedrijf. Tot slot is een goed logo natuurlijk uniek. Jouw bedrijf is uniek en ook jouw logo moet natuurlijk uniek zijn. Een goed logo heeft dus veel verschillende dingen in zich. Bij de logo’s van J Websolutions vind je al deze kenmerken dan ook terug.

Een logo ontwerpen we samen

Het ontwerpen van een goed logo kunnen we niet alleen. Dit doen we namelijk altijd in samenspraak met jou, onze klant. Het proces van een logo ontwerpen begint dan ook met overleg. Welke aspecten vind jij als klant belangrijk? Is er een voorkeur voor een bepaalde kleur, een bepaalde grootte? Ook moet er keuzes gemaakt worden. Moet een lange bedrijfsnaam geheel worden opgenomen in het logo of alleen een deel van de naam? Moet het een logo zijn wat op klein formaat ook nog duidelijk leesbaar is, dus met niet teveel woorden, of is dat niet noodzakelijk?

Het logo is pas af als jullie tevreden zijn

Wanneer een logo af is? Als onze klant tevreden is! Uiteraard gaan wij altijd net zolang door tot jullie helemaal tevreden zijn met het door ons ontworpen logo. Tijdens het ontwerpen houden we contact en stellen we zo nodig extra vragen om het perfecte logo te ontwerpen. Na het ontwerpen toch nog vragen? We kunnen altijd nog wijzigingen aanbrengen in het logo. We leveren het logo in verschillende formaten aan, zodat jullie het op verschillende plaatsen kunnen gebruiken.

Voor een tijdloos logo ga je naar J Websolutions

Naast het ontwerpen van websites, het schrijven van alle webteksten en het onderhouden van de site, ontwerpen wij dus ook graag jullie logo. Een logo is een belangrijk deel van het merk van jullie bedrijf. Daarom nemen we deze taak ook niet licht op. Je kan rekenen op onze expertise voor het ontwerpen van een logo wat perfect past bij jouw bedrijf. Benieuwd naar meer informatie over het ontwerpen van een logo? Neem dan direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

×
×

Winkelmand